Parfumerie en Schoonheidsinstituut Chantly


Wie zijn we


Bij Chantly in Izegem draait alles om een vernieuwende ervaring in parfums en huidverzorging. Onze unieke 'parfum bar' en hoogwaardige huidverzorgingsmerken maken ons meer dan alleen een schoonheidsinstituut. Ontdek het zelf en laat je betoveren door onze persoonlijke aanpak en uitgebreide diensten.


Onze diensten

Parfumerie

Onze ' Parfum bar ' in het midden van de zaak creëert een gezellige sfeer waar klanten kunnen praten, geuren kunnen uitproberen en persoonlijk advies kunnen krijgen. 


Gezichtsverzorging

We zijn er trots op om samen te werken met topmerken zoals Environ, Susanne Kaufmann en Evidens de Beauté.. Zowel voor huidverbetering als voor ontspannende verzorgingen kan je bij ons terecht. 

Make-up

Voor speciale gelegenheden kunnen klanten zich laten opmaken door ons professionele team. We organiseren regelmatig make-up workshops waar mensen kunnen leren hoe ze hun beste kenmerken kunnen benadrukken. 


Handen & Voeten

Ook voor manicure, pedicure en Gelish kan je bij ons terecht. Ook lakken van de nagels in je favoriete kleurtje doen we met veel plezier. 

Epilatie

Reserveer een plaatsje in de agenda voor het ontharen van het gewenste lichaamsdeel. 

Wimpers & wenkbrauwen

wij verven uw wimpers en/of wenkbrauwen of doen een wimperlifting voor een stralende look. 

Vind je niet het gewenste plaatsje in de online agenda? Bel ons dan eens op, dat doet soms wonderen. Tel: 051311656

( geen online betalingen)